flex-mini
ARC RADIOGRAFISCHE AFSTANDSBESTURINGEN
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 586 niet laden
De naam Flex Mini zegt precies waar het op staat: een klein, compact systeem met hoge flexibiliteit door alle programmeerbare opties en functies. De zender is voorzien van 8 enkel-traps drukknoppen. via de instellingen kan er gekozen worden voor één van de drie toetsenbord-layouts. Hiermee wordt bepaald of er een centrale stop en/of start knop gewenst is. Vervolgens worden aan de resterende knoppen eventuele speciale functies toegekend zoals toggle, select of on/off.
FlexMini

De zender wordt gevoed door 2 gewone AA alkaline batterijen. Vanwege het principe van pulserend zenden is het stroomverbruik van de zender zeer laag, zodat batterij-wissel zelden nodig is.

De zender ligt goed in de hand en is voorzien van een polsriem. Ook wordt er een clip meegeleverd waarmee de zender gemakkelijk aan de riem of broekband bevestigd kan worden. Optioneel kan er ook een magneet worden geleverd om de zender eenvoudig aan een metalen oppervlak te bevestigen.


De compacte ontvanger heeft LED's in het front waarmee aan de werking van de relais zichtbaar is. De ontvanger wordt met een beugel simpel en snel aan de constructie bevestigd.

De PLL techniek zorgen ervoor dat er 32 kanalen beschikbaar zijn. Ondanks de compact afmetingen is ook de Flex Mini uitermate robuust. De functies worden dmv labels naast de knoppen gemerkt.


 Zender
zenders

 Ontvanger
ontvangers

 Accessoires
accessoires