topleft-home
ARC RADIOGRAFISCHE AFSTANDSBESTURINGEN
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2014 JoomlaWorks Ltd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 586 niet laden

Elmec BV is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1972 en gevestigd in Belfeld (Noord Limburg). Elmec is specialist op het gebied van hijs- en aandrijftechniek, en is met ca. 40 medewerkers dagelijks in de weer op het gebied van service & inspectie, engineering en verkoop.

elmec192v3Sinds 1993 is Elmec ook gestart met de verkoop en service van radiografische afstandsbesturingen, als reactie op de groeiende vraag naar draadloze bedieningen voor kranen en takels.
Inmiddels is dit uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfstak van Elmec. In 2012 zijn wij gestart met de verkoop van ARC radiografische afstandsbesturingen. En met succces, zoals ook werd opgemerkt door ARC, die ons in 2014 voor onze inzet beloonde met het dealerschap voor Nederland en België. Via onze vestiging in Essen, bedienen wij de Duitse markt.

Elmec is een sterk service-gerichte organisatie die waarde hecht aan een langdurige relatie met de klant. Wij leveren niet alleen, maar zorgen ook voor ondersteuing en denken mee in het voortraject. Onze medewerkers hebben allemaal een elektro/besturings-technische achtergrond en kunnen zo praktische oplossingen bedenken op uw vragen.

Service & onderhoud
Onderhoud en reparaties voeren wij hier in eigen huis uit, met gekwalificeerde technici en specialistische apparatuur. Wij hebben alle onderdelen op voorraad en kunnen daardoor snel en gunstig reparaties uitvoeren.
Daarbij beperken wij ons niet alleen tot ARC; ook andere merken zijn welkom.

Spectrum-analyse
Wij beschikken over meetapparatuur op bij u locatie eventuele frequentie-problemen te localiseren. Wij bieden een z.g. spectrum-analyse aan, waarbij wij met eigen professionele meetapparatuur de bij u gebruikte frequenties kunnen inventariseren, een z.g. spectrum-analyse. Deze analyse lokaliseert eventuele frequentie-overlappingen en stoorsignalen, waarna deze doelgericht aangepakt kunnen worden.